Profielen » SaszPhoto

Profiel van SaszPhoto
Ik ben lid sinds:14-01-2012
Ik ben een:Vrouw
Ik kom uit:Nederland
Provincie:Friesland
Woonplaats:
Mijn Hobby's:Sport
Mijn Huisdieren:
Casper


Romy


Loekie

Iets over mezelf:Mijn naam is Saskia, ik ben 17 jaartjes jong, inmiddels bijna 18.

Ik woon op het Friese platteland en volg een opleiding tot MBO4 dierverzorging op het AOC. Deze opleiding rond ik dit jaar af en stap ik over op dierenartsassistente, hierna ga ik nog een wildlife opleiding volgen en wil ik werkzaam worden in Australie in de resevaten. Of ik nu richting de paraveterinaire kant op ga of de dierverzorgers kant ben ik nog niet over uit.


Nog niet zo lang heb ik mijn eigen bedrijfje genaamd SaszPhoto AnimalPhotography. Ik fotografeer al een aantal jaartjes en vind het enorm leuk. Op dit moment beschik over mijn Canon 500D en twee lenzen waarvan een mooie telelens. Naast dierenfotografie ben ik ook zeer geintresseerd in macrofotografie(close-up). 

Mijn diertjes thuis zijn twee katten, een kruissing Siamees en een kruissing Brits korthaar, en ik heb een hondje wat een heerlijke mengelmoes is.


Verder heb ik een verzorgpaardJE met een schoft van 1m76, zijn naam is Harold hij is nu 23 jaar oud. Behoorlijk oud maar nog altijd vol energie en nog altijd heel veel streken!   


Verder zijn mijn sporten paardrijden en hardlopen. 
 
Algemeen
Berichten op het forum: -
Weblog-
Mijn websitehttp://www.SaszPhoto.webklik.nl
Buddy's van SaszPhoto:-