Links » Diverse

 
Naam Hella De Boo, portretten van dieren
Omschrijving Hella De Boo schildert portretten in olieverf op linnen van dieren en / of mensen.
Naam Hobbyvogels
Omschrijving Site over het houden , verzorgen en kweken met vogels welke voor de hobby worden gehouden.
Naam Stichting Konijnen Belangen
Omschrijving Een organisatie die opkomt voor de belangen van konijnen in Nederland door mensen te informeren over wat voor de verzorging van konijnen echt belangrijk is.
Naam Spinachtigen.nl - Jouw spinnen resource
Omschrijving De ultieme resource voor alle informatie omtrent spinachtigen. Inclusief groeiende community voor alle liefhebbende.
Naam Jemen kameleon informatie
Omschrijving

Deze gratis website bevat alle informatie die je nodig hebt voor het houden van een Jemen kameleon. Verzorging, voeding, huisvesting, gedrag, ziektes en problemen, alles wordt behandelend.

Naam Het Duitse Herder Forum
Omschrijving Leuk en gezellig Duitse Herder Fourm voor alle baasjes van herdershonden!
Naam Drup Fotografie - Dierenfotografie
Omschrijving Professionele dierenfotograaf voor een blijvende herinnering aan uw dierbare. Ook bij herplaatsing, verkoop of promotie van uw kennel, reu of teef. Een foto zegt meer dan 1000 woorden!
Fotografeert in eigen omgeving van het dier en zonder fratsen. Geen starttarief, u bepaalt zelf wat u wilt uitgeven.
Naam De Nationale hHuisdierenverzekering
Omschrijving Een ongeluk zit in een klein hoekje. De kosten voor een bezoek aan een dierenarts kunnen snel oplopen. Bij ons is je huisdier goed verzekerd en hoef je niet aan de kosten te denken als je huisdier ziek is.
Dat is een zorg minder.
Naam RTC International uitvaart artikelen
Omschrijving Verkoop van allerlei uitvaartartikelen zoals: urnen en herdenkartikelen. Keuze uit vele modellen, maten en prijzen.Tevens mogelijkheden voor individuele invulling van de wensen. Urnen zijn beschikbaar voor: honden, katten, konijnen, cavia's, muizen, ratjes, paarden en fretten.
Naam wout van gils
Omschrijving Alles over het houden en verzorgen van kanarie vogels meer dan 500 artikels
Naam Vetined
Omschrijving Vetined biedt veterinaire internet educatie aan dierenartsen, paraveterinairen en huisdierbezitters. Snel, ‘overal’ en 24/7 beschikbare kennis. Nieuwe, maar vooral ook nog steeds actuele ‘oude’ kennis. Hoe was het ook al weer? Met een snel groeiende veterinaire databank de juiste kennis paraat!
Naam ZooEasy, complete software voor fokkers
Omschrijving Met ZooEasy Software wordt het maken van stambomen, het selecteren van fokkoppels en het vastleggen van diergegevens en genetica een fluitje van een cent voor fokkers. Dit gemakkelijk te gebruiken computerprogramma voor hamsters bevordert tevens het gezond en verantwoord fokkken cq kweken van dieren.
Naam Thije Pasmans
Omschrijving Beste beheerder, Een tekenbeet is altijd vervelend voor uw huisdier. Daarom is goede kennis van een beet erg belangrijk. Om deze reden heeft Rovince een kennisbank opgezet met allerlei feitjes en weetjes over een beet van een teek en de ziekte van Lyme. Daarom vraag ik u of u deze link zou kunnen plaatsen op uw website. In ruil kunnen wij uw pagina weer plaatsen op onze website. Zo komen we beide hoger in Google te staan. URL: http://www.rovince.nl/kb-wat-is-een-teek.php Titel: Wat is een teek Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Thije Pasmans
Naam Zeg Dieren
Omschrijving Beste beheerder, Wij hebben gezien dat u een interessante webpagina heeft. Wij willen graag een link op uw webpagina naar onze website www.zegdieren.nl. Als wederdienst zullen wij ook een link naar uw webpagina plaatsen. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. (info@zegdieren.nl) Mvg. Erwin Gelens
Naam willy geenen
Omschrijving nuttige en leuke algemene hondeninformatie in alle domeinen